Zavážacie loďky – porovnali sme konkurenčné značky vyvážacích lodiek

Zavážacie loďky – porovnali sme konkurenčné značky vyvážacích lodiek

Neviete si vybrať medzi zavážacími lodičkami? Porovnali sme konkurenčné modely zavážacích lodiek.  

Dnešný trh ponúka rôzne pomôcky pre rybárov a k nim neodmysliteľne patrí vyvážacia loďka. Malé plavidlo so širokým uplatnením.


Aké sú výhody zavážacích lodiek v praxi? 
 

  • Zavážacia loďka je tichá, neplaší ryby - privezie vašu montáž aj s krmivom na lovné miesto, uloží a v tichosti odíde. Nevyplaší ryby a nerozčúli okolitých rybárov, ako by to urobil klasický čln.
     
  • Zavážacia loďka vám zaručí pohodlné vyvážanie montáží v daždi a nečase - vy sedíte v bivaku a riadite celú jej činnosť. Sadať v jesenných mesiacoch v noci do mokrého člna – poznáte to všetci, ktorí pri vode trávite čas...
     
  •  Zavážacia loďka je použiteľná aj na revíroch pod 10 Ha, kde je použitie malých plavidiel zakázané. Výborne sa hodí na mŕtve ramená a menšie rybníky. Vašu nástrahu dostane tam, kde kvôli konárom nikdy nenahodíte.

 


 

zavážacia loďka krmenie lovného miesta boiliesom



Krátke predstavenie zavážacích lodiek


Zavážacia loďka Bait Liner

Spĺňa náročné požiadavky rybárov a poteší svojou skutočne priaznivou cenou.

Na trhu je už dlhšiu dobu. Tento model je štandardom pre každého kaprára a je vybavený jedným motorom s malou spotrebou, čo zabezpečuje dlhší čas člnu na vode.  Dojazdová vzdialenosť od brehu až cez 500m.

Nevýhodou je, že nemá chránič lodnej skrutky a absentuje aj držiak na vyvážanie montáží. Prekvapí však viac ako priaznivou cenou.

Zavazacia lodka bait liner - krmenie boilies zavážacia lodka baitliner vo vlnách




Zavážacia loďka Prisma


Prednosti zavážacej loďky PRISMA 5 sú jednoznačne už v zabudovanom sonare a to vrátane aj veľmi presného GPS 

Extra výhoda je, že sa môže plaviť plne automaticky podľa zadaného GPS a ukladať do pamäte až 8 pozícií s rôznymi lovnými miestami. Okrem týchto základných vlastností, dokáže vyrátať vzdialenosť plavby a čas potrebný na vyvezenie nástrah, meranie teploty a barometrického tlaku. Pomocou sonaru dokážete preskúmať trasy plavby a lovné miesta, všetko môžete sledovať na obrazovke diaľkového ovládača. Zavážacia loďka PRISMA 5 je vybavená LED osvetlením, alarmom signalizujúcim nízke napätie batérie a alarmom slabého signálu diaľkového ovládania. Veľká výhoda je, že loďka sa sama vráti späť na základné miesto a to aj pri strate signálu.



Zavážacia lodka s GPS a sonarom Prisma 5



Zavážacia loďka SPORTS M1

Menšia, no výkonná zavážacia loďka s výbornou manévrovateľnosťou dopraví vašu kŕmnu zmes až do vzdialenosti až 400m!

Loďka je vybavená dvoma nezávislými motormi s lodnou skrutkou chránenou mriežkou proti zamotaniu v burinách. Jednoduché ovládanie ocení každý rybár, naviac vybavená systémom na vyvážanie jednej montáže. Loďka dokáže operovať na vode aj pri plnom zaťažení 1,5h.
 

zavážacia loďka sports M1 pripravená na kŕmenie



Zavážacia loďka SPORTS M2

Zavážacia loďka katamaránového typu s extrémnou stabilitou, a to aj vo veľkých vlnách.

Táto loďka je dokonale vyvážená a pohodlne v dvoch nezávislých kŕmnych komorách vyvezie až 4kg kŕmnej zmesi alebo boilies. V loďke sú zabudované dva nezávislé motory a lodné skrutky sú chránené mriežkou. Dosah vyvážacej loďky je až 400m udávaný výrobcom a je naviac vybavená diaľkovo ovládaným systém na vyvezenie až dvoch montáží na rôzne miesta. Dobre viditeľné svetlomety indikujú pohyb loďky, a to aj na veľké vzdialenosti. 

 

zavážacia loďkazavážanie na lovné miesto

 


Stručné porovnanie zavážacích lodiek

Pre jednoduchšie zorientovanie sa medzi zavážacími loďkami v ponuke, sme zostavili prehľadnú tabuľku, v ktorej nájdete potrebné údaje, aby ste sa vedeli správne rozhodnúť ktorá zavážacia loďka je pre vás tá správna.
 

Tabuľka 1: Parametre odporúčaných zavážacích (vyvážacích) lodiek

Zavážacia lodka prisma, sports M1, Sports M2, Bait liner, V1 až V3 - parametre 

 

 

Tabuľka 2: Ponuka zavážacích (vyvážacích) lodiek v setoch

Zavážacie lodky a ich parametre

 



 

PRE NÁROČNÝCH:

Ponorka Power Ray s kamerou 4K – obj. kód 2250 001


Ideálny doplnok k monitorovaniu kŕmneho miesta, vyhľadávanie prekážok, umiestňovanie nástrahy, ale ponorka je naviac vybavená aj odnímateľným sonarom s hĺbkovým dosahom až 40m a diaľkovým ovládaním.

Ponorka vytvára nový pohľad pre rybolov a bádateľov podvodného sveta a to na neobmedzene dlhý čas s dosahom až 70m. S ponorkou POWER Ray si pohodlne môžete sledovať na palube člna alebo z brehu podvodnú realitu na smartfóne, tablete, alebo môžete použiť aj okuliare virtuálnej reality.

 

 

Ponorka Power Ray s kamerou 4K – obj. kód 2250 001







 

Navrch stránky